Tuzlu kurabiye kıyır kıyır kalacak! Fırıncılar hamura katıyormuş, en basit yöntem

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı TipiTuzlu kurabiye, özellikle çay saatlerinin vazgeçilmez atıştırmalıklarından biridir. Çıtır çıtır dışı, ağızda dağılan kıvamı ve mis gibi tereyağı kokusuyla bir tepsi yapıldığında bile yetmez. Ancak birçok kişi evde tuzlu kurabiye yaparken, fırıncılardaki gibi kıtır kıtır bir lezzet elde edemiyor. Peki fırıncıların bu işin sırrı ne?

Haber Kaynak : MILLIYET.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."